IL TROVATORE de Giuseppe Verdi

‘Il Trovatore’ és una de les òperes de Verdi més estimades, fins i tot durant la vida del compositor. L’òpera va ser acollida amb gran entusiasme en la seua estrena, el 19 de gener de 1853 en el Teatre Apollo de Roma; el propi Guiseppe Verdi va dir que era la seua òpera més famosa. Juntament amb La Traviata i Rigoletto, Il Trovatore segueix sent una de les òperes de Verdi més representades i famoses a nivell mundial.

‘Il Trovatore’ es una de las óperas de Verdi más apreciadas, incluso durante la vida del compositor. La ópera fue acogida con gran entusiasmo en su estreno, el 19 de enero de 1853 en el Teatro Apollo de Roma; el propio Guiseppe Verdi dijo que era su ópera más famosa. Junto con La Traviata y Rigoletto, Il Trovatore sigue siendo una de las óperas de Verdi más representadas y famosas a nivel mundial.

Durada: 2 hores i 50 minuts
Gènere: Òpera
Idioma: Italià amb subtítols en castellà
Intèrprets: Solistes, cor i orquestra d’Ópera 2001
Producció: Ópera 2001 – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 30, 35 i 45 euros. A la venda en la seu l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, a través d’Internet a www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs) i en la taquilla del Teatre Calderón d’Alcoi el dia de l’esdeveniment.