LA GALLINA DELS OUS D’OR

Us agraden els diners? Molt? Els grangers d’aquesta història no patien gens pels diners i sempre repartien el que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seua granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passa a vosaltres? ‘La Gallina dels Ous d’Or’ és un conte que narra que els diners són un “cuento”.

Os gustan el dinero? Mucho? Los granjeros de esta historia no sufrían nada por el dinero y siempre repartían el que tenían con quien más lo necesitaba, pero un día una gallina llegó a su granja y puso un huevo de oro. Os imagináis si os pasa a vosotros? ‘La Gallina dels Ous d’Or’ es un cuento que cuenta que el dinero son un “cuento”.

Premi a la Millor Direccó a FETEN – Feria Europea Teatro 2017
Premi del Jurat de les Autonomies i del Jurat Infantil a la Fira de Titelles de Lleida 2017

Durada: 50 minuts
Gènere: teatre i titelles per a públic major de 4 anys
Idioma: valencià
Direcció: Ramon Molins
Intèrprets: Begonya Ferrer i Ramon Molins/Albert Garcia
Producció: Zum-Zum Teatre

* Preu de les entrades: 5 euros (joves de fins a 25 anys), 6 euros (socis del Club de l’Espectador), 6 euros (amfiteatre) i 6 euros (pati de butaques). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla.  A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.