MI GRAN OBRA

‘Mi gran obra’ és una utopia: un espectacle de gran format que no escatima en despeses, amb material i equip artístic il·limitat. Amb un xicotet matís: l’escala no és 1:1. Aquesta peça qüestiona el valor dels grans projectes, d’aquelles creacions artístiques que treballen amb elevats pressupostos i el vertader valor cultural és difícilment demostrable, obres faraòniques i efectistes però poc honestes, carregades d’adorns però buides de contingut.

‘Mi gran obra’ es una utopía: un espectáculo de gran formato que no escatima en gastos, con material y equipo artístico ilimitado. Con un pequeño matiz: la escala no es 1:1. Esta pieza cuestiona el valor de los grandes proyectos, de aquellas creaciones artísticas que trabajan con elevados presupuestos y el verdadero valor cultural es difícilmente demostrable, obras faraónicas y efectistas pero poco honestas, cargadas de adornos pero vacías de contenido.

Durada: 1 hores
Gènere: Teatre d’objectes damunt de l’escenari
Direcció i creació: David Espinosa
Intèrprets: David Espinosa – Cía. Hekinah Degul
Producció: David Espinosa i El Local Espacio de Creación

* Preu de les entrades: 10 euros. Amb un màxim de 20 espectadors per funció. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).