NEUS FERRI

Neus Ferri s’ha estrenat com a creadora amb ‘Aquí me tienes’. Aquest primer treball en solitari gravat en 2015, produït per José de Castro (Jopi) i editat recentment per Warner Music Spain, ens mostra la cara més íntima i salvatge de Neus. Les seues lletres, versatilitat i força no deixen a ningú indiferent.

Neus Ferri se ha estrenado como creadora con ‘Aquí me tienes’. Este primer trabajo en solitario grabado en 2015, producido por José de Castro (Jopi) y editado recientemente por Warner Music Spain, nos muestra la cara más íntima y salvaje de Neus. Sus letras, versatilidad y fuerza no dejan a nadie indiferente.

Durada: 90 minuts
Génere: Música pop-rock
Intèrprets: Neus Ferri (veu i guitarra), José de Castro ‘Jopi’ (guitarra), Isi Ruiz (guitarra), Marco Niemietz (baix), Matt de Vallejo (bateria), Gabriel Peso (teclats)
Producció: Mayte Barbazán

* Preu de les entrades: 12 euros (pati de butaques), 10 euros (amfiteatre i Club de l’Espectador) i 8 euros (Joves fins a 25 anys). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. Les persones amb mobilitat reduïda poden comprar les seues entrades a la taquilla del Teatre Calderón o reservar-les mitjançant el telèfon 965547371. Entrades generals a la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).