II PREMIS SANT JORDI

L’Associació de Sant Jordi ha convocat la segona edició del Premi Sant Jordi d’Interpretació de música festera, que se celebrarà el pròxim 29 de setembre. L’Ateneu Musical de Cocentaina, guanyador de la primera edició, cerca successor com a millor banda dels Moros i Cristians.

La Asociación de San Jorge ha convocado la segunda edición del Premi Sant Jordi de interpretación de música festera, que se celebrará el próximo 29 de septiembre. El Ateneu Musical de Cocentaina, ganador de la primera edición, busca sucesor como mejor banda de los Moros y Cristianos.

Producció: Associació de Sant Jordi d’Alcoi – Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana – Ajuntament d’Alcoi

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

* Més informació sobre les invitacions pròximament.