SÍLVIA PÉREZ CRUZ

Després de tres anys tocant junts en directe cercant sense prejudicis i amb alegria una sonoritat pròpia, Sílvia Pérez Cruz decideix gravar i girar aquest espectacle acompanyada i acompanyant a cinc còmplices de luxe sota el nom de la cançó que van escriure els seus pares fa més de trenta anys, ‘Vestida de nit’. El quintet com a guitarra, com a ales, el quintet com un.

Tras tres años tocando juntos en directo buscando sin prejuicios y con alegría una sonoridad propia, Sílvia Pérez Cruz decide grabar y girar este espectáculo acompañada y acompañando a cinco cómplices de lujo bajo el nombre de la canción que escribieron sus padres hace más de treinta años, ‘Vestida de nit’. El quinteto como guitarra, como alas, el quinteto como uno.

Durada: 90 minuts
Gènere: Música
Intèrprets: Sílvia Pérez Cruz (veu),
Producció: Un Millón de Producciones

* Preu de les entrades: 28 euros (pati de butaques), 25 euros (amfiteatre) 25 euros (Club de l’Espectador). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).