SYMPHONIC RHAPSODY OF QUEEN

Symphonic Rhapsody of Queen torna amb nou espectacle, noves cançons, canvis i novetats que ens portaran al més alt. La combinació més impactant de les melodies del millor rock de Queen amb la música clàssica. Un espectacle que suposa l’entrada en un espai valorat pel públic com a diferent, emotiu, espectacular i increïblement especial… La One World Symphonic Orchestra, juntament amb la Rrock Band, interpretaran els èxits més importants de la cèlebre banda anglesa. Format sempre per un elenc d’artistes internacionals de primer nivell, capacitats per a no defraudar als més fidels seguidors de Queen, sinó superar les seues expectatives amb escreix.

Symphonic Rhapsody of Queen regresa con nuevo espectáculo, nuevas canciones, cambios y novedades que nos llevarán a lo más alto. La combinación más impactante de las melodías del mejor rock de Queen con la música clásica. Un espectáculo que supone la entrada en un espacio donde el público lo valora como distinto, emotivo, espectacular e increíblemente especial… La One World Symphonic Orchestra, junto con la Rrock Band, interpretarán los éxitos más importantes de la célebre banda inglesa. Formado siempre por un elenco de artistas internacionales de primer nivel, capacitados para no defraudar a los más fieles seguidores de Queen, sino superar sus expectativas con creces.

Durada: 160 minuts
Gènere: Musical rock
Intèrprets: Patti Russo (Meat Loaf), Tommy Heart (Fair Warning), Thomas Vikström (Therion), Pablo Perea (La Tramp) Graciela Armendariz (soprano), Rock Band (formada per músics de prestigi internacional)i la One World Symphonic Orchestra
Producció: Moon World Records

* ESGOTADA LA VENDA ANTICIPADA D’ENTRADES. EL MATEIX DIA DE L’ESDEVENIMENT (4 DE FEBRER) HI HAURÀ ENTRADES DISPONIBLES EN LA TAQUILLA A PARTIR DE LES 11.30 HORES DEL MATÍ (LES RESERVADES PER LLEI PER AL DIA DE LA FUNCIÓ).