El Teatre Calderón obri el teló 2013-2014

Després de les vacances, el personal del Teatre Calderón d’Alcoi ja està preparat per iniciar una nova temporada. Una farcida programació d’espectacle per tots els públics omplirà les butaques del Calderón entre els mesos de setembre i gener, el primer tram de la temporada. Teatre, música, dansa, actes socials… que faran que grans i menuts passen llargues estones amb nosaltres. A més, el Teatre Calderón està de doble celebració per l’estrena d’aquesta web que teniu front els vostres ulls. Un espai a la xarxa on vos mantindrem informats de totes les novetats respecte a la programació i altres qüestions que anirem desvelant poc a poc. Amb tot, seguim amb la nostra activitats a les xarxes socials, pel que ja ens podeu trobar a Facebook, Twitter, Instagram i a Gurugú, la xarxa social d’Alcoi i comarca.
A què esteu esperant? Visiteu-nos!