Blanca Portillo i Ángeles Martín esclaten en somriures el Calderón

Les actrius Blanca Portillo i Ángeles Martín van aconseguir que el Teatre Calderón esclatés en somriures i rialles amb la representació de ‘Fisterra’, el passat divendres 18 d’octubre. Una ocasió única per gaudir d’aquestes ‘grans’ de l’escena estatal a una distància molt curta. El viatge a ‘Fisterra’ es va presentar emocionant des del primer minut, amb girs de guió tan inesperats com benvinguts per una sala entregada des que el Ford Fiesta blanc va amanèixer sobre les taules.

La nit va acabar amb les actrius a les portes de la sala agraint als qui encara esperaven la seua calorosa rebuda. De segur que tots estaríem encantats de comptar amb elles de nou.

Ací podeu gaudir d’una galeria d’imatges amb els cinc primers minuts de ‘Fisterra’, per no desvelar la trama als qui no l’han poguda gaudir encara.