Ananda Dansa, Premi Nacional de Dansa 2006, apropa ‘Peter Pan’ al Calderón

La companyia valenciana Ananda Dansa, resident al Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna (València), estarà aquest dissabte 1 de febrer al Teatre Calderón d’Alcoi representant el clàssic ‘Peter Pan’. Val a dir que Ananda Dansa és tota una referència en el món de la dansa, tant al País Valencià com a la resta de l’Estat. Fruit d’açò va resultar mereixedora del Premi Nacional de Dansa que atorga el Ministeri de Cultura, en l’any 2006. Així com tres Premis MAX, entre altres.

Rosángeles i Edison Valls són els creadors que s’amaguen darrere d’Ananda Dansa. Tots dos ens conviden a conèixer a Peter Pan, el xiquet que no volia créixer i que vivia en “la segona a la dreta i tot recte fins al matí”, allí on el tic-tac del temps no és el dels rellotges perquè va i ve en la panxa d’un cocodril capritxós…

Una enlluernadora posada en escena que acollirà les aventures de Peter, Wendy i el Capità Garfio en una peça a mig camí entre la dansa i el teatre, repleta d’aventures, humor, fades, intriga, sirenes, lluites, pells roges, màgia i tendresa.

Un espectacle que ens endinsa en el territori de ‘Nunca Jamás’, però que més que perpetuar l’edulcorada imatge perpetuada per Disney, s’atreveix a explorar els meravellosos, però també contradictoris, paisatges de la infància.

‘Peter Pan’ d’Ananda Dansa es representa aquest dissabte 1 de febrer, a partir de les 19 hores, en Teatre Calderón d’Alcoi. Les entrades -amb un preu de 6 i 8 euros- es poden adquirir en la taquilla del Calderón, en el Centre Cultural o en www.instanticket.es.