Bambalina Teatre ens presenta ‘Petit Pierre’, un “poema d’amor a la vida”

El Teatre Calderón d’Alcoi acollirà aquest dissabte 1 de març el nou muntatge de la companyia valenciana Bambalina Teatre Practicable. Es tracta de l’obra ‘Petit Pierre’, amb text de Suzanne Lebeau i sota la direcció de Carles Alfaro, que col·locarà sobre l’escenari del Calderón a un dels rostres més coneguts de l’escena estatal com és Adriana Ozores, qui torna al teatre després d’alguns anys. Ozores estarà acompanyada en aquesta màgica aventura per Jaume Policarpo.

Policarpo interpreta a Pierre Avezard, el protagonista d’aquesta història real sobre la qualitat humana, i és l’encarregat d’una escenografia que reprodueix el màgic món que va crear aquest senzill granger francés per a expressar la seua passió per la vida. Avezard, anomenat Petit Pierre, va ser un ésser sorprenent la vida del qual i obra ha emocionat a milers de persones. La seua creació, una instal·lació mecànica que fascina tant per la combinació de personatges com per les invencions i engranatges que els animen, s’ha convertit en un gran poema d’amor a la vida. Cada primavera la mostrava orgullós a tot aquell que volguera acompanyar-lo i ell mateix la feia funcionar com una autèntica prolongació del seu cos.

Adriana Ozores i Jaume Policarpo interpreten aquesta senzilla i emocionant història en una adaptació de la peça escrita per Suzanne Lebeau, prestigiosa dramaturga canadenca.

Després de presentar-la al Teatre Talía de València el passat mes de desembre, aquest dissabte arriben al Teatre Calderón d’Alcoi. L’obra es representarà l’1 de març a les 20 hores, les entrades es poden comprar a la taquilla del Calderón, al Centre Cultural d’Alcoi i a través d’Internet a www.InstanTicket.es.