Ajornada la nit de monòlegs de Gauthier Comedy

L’empresa Gauthier Comedy ha decidit ajornar la nit de monòlegs que tenia programada per al pròxim 18 de març al Teatre Calderón d’Alcoi. Estava previst que els humoristes Toni Moog i Tomás García estigueren al Calderón el dimarts vinent, però per problemes d’agenda de la mateixa companyia finalment s’ha decidit ajornar l’esdeveniment. Tant l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi com el mateix Teatre Calderón lamenten aquest canvi d’última hora, totalment alié a la seua voluntat.

Els usuaris que ja havien adquirit les seues entrades hauran de dirigir-se al punt de venda on les havien obtingudes perquè els siguen retornats els diners. És a dir, si s’havien comprat a la taquilla del Teatre Calderón hauran d’anar directament allí (sempre en horari de taquilla, i el mateix dimarts des de les 20 hores), si s’havien adquirit al Centre Cultural s’hauran de dirigir a les oficines (de dilluns a divendres d’11’30 a 13’30 hores) i si la compra s’havia formalitzat per Internet a través d’InstanTicket el mateix personal de la plataforma es posarà en contacte amb l’usuari per a avisar-lo de l’anul·lació del càrrec bancari.