Pi de la Serra inaugura al Calderón la primera seu del Barnasants al País Valencià

El Teatre Calderón d’Alcoi ha estat l’indret escollit per a inaugurar la primera i nova seu del Festival de Cançó d’Autor Barnasants al País Valencià. Així, el pròxim 16 de març estarà a la sala alcoiana el cantautor Quico Pi de la Serra, presentant el seu darrer treball ‘Quicolabora‘.

Precisament a inicis d’aquesta setmana el director del Barnasants Pere Camps va estar a Alcoi per a presentar aquesta nova via de col·laboració entre l’Ajuntament i el festival. Camps es mostrava molt emocionat perquè “la pàtria de l’Ovidi” fos la primera ciutat del País Valencià en adherir-se a la flosofa i al projecte del Barnasants.

Com dèiem, Pi de la Serra inaugurarà aquesta nova seu el 16 de març en un recital al Teatre Calderón d’Alcoi. Així, l’artista més indòmit de la Nova Cançó ens presenta el seu reeixit espectacle ‘Quicolabora’ amb un repertori molt excepcional.

En aquest format Pi de la Serra s’acompanya de dos dels músics més autèntics i alhora màxims exponents del blues de casa: Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas. Amb aquests músics consolida un trio que suposa una expressió diferent dins del món del blues. Així veus, cordes i harmòniques es fusionen per a oferir un repertori compost per algunes de les cançons més emblemàtiques dels més de cinquanta anys de carrera de Pi de la Serra.

Les entrades, a un preu de 6, 8 i 10 euros, ja es poden comprar a la taquilla del Teatre Calderón, al Centre Cultural d’Alcoi o a través d’InstanTicket.