‘En el desierto’, ‘El Mercader de Venecia’ i ‘Només són dones’ sumen 17 nominacions als MAX

Aquests dies s’ha conegut el llistat oficial de candidats i candidates als XIX PREMIS MAX DE LES ARTS ESCÈNIQUES 2015-2016. Entre tots els nominats, destaquem especialment els següents:

EN EL DESIERTO de Losdedae, amb un total de 10 nominacions com a Millor Espectacle de Dansa, Millor Producció Privada d’Arts Escèniques, Millor Composició Musical (Mariano Marón), Millor Coreografia (Chevi Muraday), Millor Disseny de Vestuari (Ana López Cobos), Millor Disseny d’Espai Escènic (Emilio Valenzuela), Millor Ballarina Principal (Ana
Erdozain), Millor Ballarí Principal (Chevi Muraday), Millor Elenc o Intèrpret Solista de Dansa (Ernesto Alterio, Ana Erdozain, Sara Manzanos, Chevi Muraday, David Picazo, Maru Valdivielso, Alberto Velasco) / Alberto Velasco.
* Recordem que aquest espectacle va estar al Calderón el passat mes d’octubre de 2015.

EL MERCADER DE VENECIA de Noviembre Compañía de Teatro, amb un total de 6 nominacions com a Millor Espectacle de Teatre, Millor adaptació o versió teatral (Yolanda Pallín), Millor direcció d’escena (Eduardo Vasco), Millor disseny de vestuari (Lorenzo Caprile), Millor Disseny d’Il·luminació (Miguel Ángel Camacho), Millor Actor Protagonista (Arturo Quejereta).
* Recordem que aquest espectacle va estar al Calderón el passat mes d’octubre de 2015.

NOMÉS SÓN DONES de Fei Factoria Escenica Internacional, amb 1 nominació com a Millor Composició Musical (Maika Makovski).
* Recordem que aquest espectacle va estar al Calderón el passat 7 de febrer de 2016.

I, com sempre, menció especial per a Sol Picó,  qui està nominada en la categoria de ‘Millor coreografia’ per ‘WE WOMEN’.

Visiteu l’enllaç per conéixer a la resta de candidats.

Sort a totes i tots!