El cor del Misteri d’Elx es trasllada a Alcoi en un concert únic a benefici de Càritas

Aquest dissabte 24 de setembre la ciutat d’Alcoi gaudirà amb un privilegi únic. En molt poques ocasions l’Escolania del Misteri d’Elx, el cor del Misteri d’Elx, ix de la seua ciutat per a oferir un recital de semblants caractertístiques. En aquesta ocasió ha sigut mèrit de l’Arxiconfraria de la Verge dels Lliris, els qui han volgut així celebrar el 75é aniversari del nomenament de la Mare de Déu dels Lliris com a patrona de la ciutat d’Alcoi.

La cita és doblement important, ja que a banda de celebrar els 75 anys de l’elecció de la patrona alcoiana, el concert té un caràcter benèfic, posat que la venda d’entrades anirà destinada a ajudar a l’economat interparroquial de Càritas Alcoi.

Les veus blanques de l’Escolania del Misteri d’Elx oferiran un recorregut musical amb peces de diversos autors i obres com a ‘Ave María’ d’Arcadet, ‘Glorious’ de David Achuleta, ‘Ave María’ de G. Caccini, ‘Por lo bello de la tierra’ de John Rutter, així com una selecció de motets del Misteri d’Elx, entre altres, ‘Salve Regina Princesa’, ‘Araceli’, ‘Coronación’ i ‘Gloria’. El cor de veus blanques en el Misteri d’Elx (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO en 2001) compta amb més de cinc-cents anys de tradició ininterrompuda. Actualment està format per 48 veus de xiquets entre 7 i 14 anys i un cor juvenil de 29 veus amb xics i xiques d’entre 15 i a 17 anys, tots sota la direcció de Francisco Gonzálvez Valero.

Les entrades (a un preu únic de 10 euros) amb caràcter benèfic es poden adquirir a la taquilla del Calderón, al Centre Cultural i també a través d’Internet, a la pàgina www.instanticket.es.