Dansa espanyola i música en directe es fusionen en ‘De vuelta’, un espectacle del coreògraf i ballarí José Soriano

Aquest dissabte 18 de novembre el Teatre Calderón d’Alcoi obri les seues portes a un dels mestres de dansa, un referent a la província d’Alacant però també a la resta de l’Estat espanyol. Es tracta de José Soriano, qui amb el seu cos de ball i la seua companyia ens presenta l’espectacle ‘De vuelta’, una cita obligada per a tots els amants de la dansa d’Alcoi i comarca.

L’última aposta del coreògraf i ballarí alacantí es va estrenar amb un molt d’èxit en el Teatre Principal d’Alacant i en l’Auditori de la Diputació d’Alacant i arribarà al Teatre Calderón d’Alcoi aquest mateix dissabte a partir de les 20 hores. L’espectador podrà gaudir en un sol espectacle de l’essència de la dansa espanyola amb una revisió dels diversos estils coreogràfics. ‘De vuelta’ compta amb un elenc de vint ballarins i també de música en directe, condensant en aquest muntatge tot el passat, present i futur de la dansa espanyola.

Abans de la representació, José Soriano oferirà una classe magistral dirigida a l’alumnat del Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi. I és que Soriano és un vell conegut del Conservatori alcoià, ja que no és la primera vegada que ofereix una sessió formativa a les seues alumnes. Però a més, dins de la seua trajectòria professional docent cal destacar el seu treball com a professor de Dansa en els Conservatoris de Sant Vicent del Raspeig, Alacant tant en el grau Professional com en el grau Superior, on de segur coincidiria amb l’actual cos docent del centre alcoià.

Les entrades per gaudir amb ‘De vuelta’ es poden adquirir a la taquilla del Calderón i a través de la web TicketAlcoi.com a un preu de 12 euros. A més, hi ha una promoció especial per a totes les alumnes i els alumnes dels centres de dansa i acadèmies d’Alcoi i comarca mitjançant la qual poden comprar les seues entrades a 8 euros (descompte aplicables només per la venda en taquilla).