El teatre amateur alcoià reviscola amb TeatrAm

Des d’aquest 5 d’octubre i fins al pròxim 7 de desembre de 2019 es celebra a la nostra ciutat la primera edició de TeatrAm, el Festival de Teatre Amateur d’Alcoi. Aquesta iniciativa, sorgida de la Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura, agrupa a sis companyies de teatre amateur alcoianes que posaran en escena sis espectacles dels més diferents gèneres, des de la comèdia fins al drama passant per textos més clàssics.

Teatre Circ, Bolos Teatre, Tesalín AA.AA, La Sardina, Grup Escènic del GARA i Teatro Clásico ‘El Trabajo’ són les companyies que formen part d’aquesta primera edició del TeatrAm. Una iniciativa que pretén consolidar-se a l’agenda alcoiana i que, si més no, naix amb la vocació d’abastar l’àmbit nacional.

Des del Teatre Calderón els desitgem a totes i tots un gran èxit i que el TeatrAm consolide la seua funció a la nostra ciutat per molts anys més!

Tríptic amb tota la informació sobre el TeatrAm 2019.