COMUNICAT OFICIAL TEATRE CALDERÓN D’ALCOI II

COMUNICAT

Estimats usuaris i usuàries del Teatre Calderón d’Alcoi, des de TicketAlcoi se’ns informa que ja s’ha iniciat el procediment de devolució de les entrades dels espectacles cancel·lats. Aquesta devolució es realitzarà per la mateixa via que es va realitzar la compra.

– Devolució via telemàtica, si es va comprar en línia a través de TicketAlcoi. S’ha procedit a fer la devolució de TOTS els espectacles cancel·lats o ajornats. En els pròxims dies rebràs l’import a la teua targeta bancària.

– Devolució presencial, si la compra es va fer en taquilla, una vegada finalitze la quarantena.

Desitgem que molt prompte puguem tornar a gaudir de la cultura amb vosaltres.

————–

COMUNICADO

Estimados usuarios y usuarias del Teatre Calderón d’Alcoi, desde TicketAlcoi se nos informa que ya se ha iniciado el procedimiento de devolución de las entradas de los espectáculos cancelados. Esta devolución se realizará por la misma vía que se realizó la compra.

– Devolución vía telemática, si se compró en linea a través de TicketAlcoi. Se ha procedido a hacer la devolución automática de TODOS los espectáculos cancelados o aplazados. En los próximos días recibirás el importe a tu tarjeta bancaria.

– Devolución presencial, si la compra se hizo en taquilla, una vez acabe la cuarentena.

Deseamos que muy pronto podamos volver a disfrutar de la cultura con vosotros.