II Mostra de Teatre Amateur d’Alcoi

Per segon any consecutiu se celebra a Alcoi la Mostra de Teatre Amateur TEATRAM

TEATRAM dóna a conéixer diferents propostes de companyies amateurs d’arreu de l’Estat espanyol. Durant els dies de la Mostra s’organitzen trobades i tallers oberts a totes les persones que vulguen participar.

Aquest any s’han presentat un total de 144 propostes de companyes de tot l’Estat Espanyol. La qual cosa demostra l’interés de les companyies amateurs de teatre per mostrar els seus treballs. Una comissió artística, designada per l’organització del Festival és l’encarregada de la selecció de les propostes presentades per assolir el millor nivell posible al camp del teatre no professional.

En aquesta edició han estat seleccionades quatre companyies: La Garnacha Teatro de Logronyo, Els Carlins de Manresa, Stres de quatre d’Albalat dels Sorrells (València) i Teatre Circ d’Alcoi.

Els espectacles es podran vore al Teatre Principal i el Teatre Calderon del 13 al 16 d’octubre. El preu és de 5 € cada un i si es compren les entrades a taquilla per als quatre espectacles una de les representacions és gratuïta. També es poden adquirir les localitats al web de Ticketalcoi.

La taquilla està centralitzada al Teatre Calderon al seu horari habitual i una hora i mitja abans de cada espectacle. Tant per als espectacles que es representen al Teatre Calderon com als del Teatre Principal.

Pots descarregar-te el tríptic de la Mostra ací: TRIPTIC TEATRAM 2022

Vídeo de la presentació

ORGANITZA

Comissió d’Arts Escèniques del Consell de Cultura d’Alcoi

COL·LABORA

Àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi