ENTRADES

imagen_entrades

Les entrades per assistir a cadascun dels espectacles les podreu adquirir mitjançant la web de www.TicketAlcoi.com (els descomptes disponibles només s’aplicaran en la venda a taquilla).

A més, també ho podreu fer a la taquilla del Teatre Calderón en el següent horari:

– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.

– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.

– Una hora i mitja abans de les representacions.

* Al Teatre Calderón s’admet el pagament de les entrades tant en efectiu com amb targeta bancària.

* Depenent de les actuacions, sobretot en el cas que estiguen organitzades per entitats alcoianes, el sistema de venda d’entrades pot variar d’allò habitual (amb invitació, per exemple). Poseu-se en contacte amb nosaltres telefonant a les oficines del Teatre (consultar dades de contacte).AVÍS PER AL PÚBLIC: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

INFORMACIÓ IMPORTANT:
– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).

– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.