5a GALA ACOVIFA

BENÈFICA

27/12/2016 10:59 hores

L’Associació Comarcal Contra la Violència de Gènere i Familiar -ACOVIFA- organitza una nova Gala de Dansa a benefici de la mateixa entitat. Durant aquestes dues hores de festa comptarem amb les actuacions dels ballets i centres de dansa de la comarca, així com del Conservatori Municipal d’Alcoi.

La Asociación Comarcal Contra la Violencia de Género y Familiar -ACOVIFA- organiza una nueva Gala de Danza a beneficio de la misma entidad. Durante estas dos horas de fiesta contaremos con las actuaciones de los ballets y centros de danza de la comarca, así como del Conservatorio Municipal de Alcoi.

Gènere: Gala de dansa
Centres participants: Asociación D3, Ballet Ana Botella, Ballet Carmina Nadal, Ballet Elena Tudela (Muro), Ballet Gawazi, Ballet Inma Cortés, Ballet Rafa Felipe, Ballet Virgina Bolufer, Centro de Danza B&B, Conservatori Elemental de Dansa, Danzas Al-Azraq, Estudi de Dansa Maite Ponsoda, Masters Ballet
Producció: Associació Contra la Violència de Gènere i Familiar d’Alcoi i Comarca

* Preu de les entrades: donatiu de 8 euros. A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.

* També pots comprar entrades de Fila 0 per a col·laborar amb la causa.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles