6a GALA ACOVIFA

Amb 16 centres de dansa

21/12/2017 12:51 hores

L’Associació Comarcal Contra la Violència de Gènere i Familiar -ACOVIFA- organitza una nova Gala de Dansa, i ja és la sisena, a benefici de la mateixa entitat. Durant aquestes vora dues hores de festa comptarem amb les actuacions dels ballets i centres de dansa de la comarca, així com del Conservatori Municipal d’Alcoi.

La Asociación Comarcal Contra la Violencia de Género y Familiar -ACOVIFA- organiza una nueva Gala de Danza, y ya es la sexta, a beneficio de la misma entidad. Durante estas dos horas de fiesta contaremos con las actuaciones de los ballets y centros de danza de la comarca, así como del Conservatorio Municipal de Alcoi.

Amb la participació: Estudi de Dansa Maite Ponsoda, Ballet Gabriel Amador, Companyia Identitas, A3 Danza, Masters Ballet, D*3 Jóvenes Artistas, Ballet Virgina Bolufer, Centro de Danza B&B, Gawazzi, Danzas Al-Azraq, Ballet Rafa Felipe, Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi, Centros de Danza Inma Cortés, Ballet Elena Tudela, Escola de Dansa Carmina Nadal i Ballet Ana Botella.

Durada: 1 hora i mitja
Gènere: Dansa

* Preu de les entrades: 8, 10 i 12 euros. Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació en la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles