9

PERROS DANESES

26/03/2021 19:30 hores

La història de ‘9’ ens transporta a un judici popular, on hi ha nou jurats i un presumpte assassí, nou espanyols i un marroquí. Entre el jurat, 8 vots que diuen culpable i un vot que demana innocència. Es tracta d’un ‘thriller’ psicològic en el qual buscar la veritat es converteix en una qüestió de vida o mort. Fins a on estaríem disposats a arribar per a defensar un dubte raonable?

La historia de ‘9’ nos transporta a un juicio popular, donde hay nueve jurados y un presunto asesino, nueve españoles y un marroquí. Entre el jurado, 8 votos que dicen culpable y un voto que pide inocencia. Se trata de un ‘thriller’ psicológico en el cual buscar la verdad se convierte en una cuestión de vida o muerte. Hasta donde estaríamos dispuestos a llegar para defender una duda razonable?


Fitxa artística

Direcció
Miguel Ángel Romo

Text
Javier Sahuquillo

Intèrprets
Imma Sancho, Toni Misó, Resu Belmonte, Jorge Picó, Laura Sanchis, Leo de Bari, Maria Poquet, Alba Gutiérrez, Arturo Sebastià, Javier Sahuquillo

Il·luminació
Pablo Fernández

Vestuari
María Poquet

Espai sonor
Edu Soriano

Producció executiva
Maite Barbazán i Javier Sahuquillo


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 10 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Durada: 90 minuts.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles