A NINGÚ QUE LI PASE

EUGENI ALEMANY

19/05/2023 20:00 hores

A ningú que li passe és el nou espectacle d’humor d’Eugeni Alemany. El polifacètic showman valencià vol capgirar de nou el gènere de Stand Up comedy. Perquè A ningú que li passe és molt més que un monòleg còmic: és una comèdia teatral, una porta oberta a la improvisació, una proposta de joc amb el públic sobretot, una invitació a endinsar-se en “l’univers Alemany”. El caràcter i els costums dels valencians, els fills, la vida en parella i tot eixe ventall de situacions de la vida quotidiana que Eugeni mostra en les xarxes socials i que han acabat generant una estreta relació de complicitat entre ell i el seu públic.

Però en A ningú que li passe l’humorista de Sueca no estarà sol. Atenció perquè, per primera vegada en els teatres, farà aparició estel·lar Zuleima Gonzáles! Per fi el celebrat personatge de la reportera veneçolana creat per Eugeni Alemany que tant d’èxit ha tingut entre les seues seguidores interactuarà en viu i en directe amb el públic. Ara sí que pot passar qualsevol cosa.

A ningú que li passe es el nuevo espectáculo de humor de Eugeni Alemany. El polifacético showman valenciano quiere cambiar de nuevo el género de Stand Up comedy. Porque A ningú que li passe es mucho más que un monólogo cómico: es una comedia teatral, una puerta abierta a la improvisación, una propuesta de juego con el público sobre todo, una invitación a adentrarse en “el universo Alemany”. El carácter y las costumbres de los valencianos, los hijos, la vida en pareja y todo ese abanico de situaciones de la vida cotidiana que Eugeni muestra en las redes sociales y que han acabado generando una estrecha relación de complicidad entre él y su público.

Pero en A ningú que li passe el humorista de Sueca no estará solo. Atención porque, por primera vez en los teatros, ¡hará aparición estelar Zuleima Gonzáles! Por fin el celebrado personaje de la reportera venezolana creado por Eugeni Alemany que tanto de éxito ha tenido entre sus seguidoras interactuará en vivo y en directo con el público. Ahora sí que puede pasar cualquier cosa.


Fitxa artística

Autors: Eugeni Alemany / Yolanda Martínez
Direcció: Eugeni Alemany / Yolanda Martínez
A l’escenari: Eugeni Alemany / Zuleima Gonzáles


Preus i horaris

Preu: 12 i 10 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles