EL ALMA DE LA FIESTA

Quadre Artístic de l'ASJ

22/12/2017 12:25 hores

Divendres 13 d’abril, 20.30 hores i dissabte 14 d’abril, 18 i 20.30 hores

SAINET FESTER: El alma de la Fiesta
Un text d’Óscar Martínez dirigit per Marisa Albero
Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi
Entrades a la venda a taquilla i a través d’Internet

* Els xiquets i xiquetes de menors de 3 anys no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla del Teatre Calderón.
* Les persones amb mobilitat reduïda (cadira de rodes) poden comprar les seues entrades a la taquilla del Teatre Calderón o reservar-les mitjançant el telèfon 965547371.
* La compra d’entrades per Internet (a través de TicketAlcoi) compta amb unes despeses de distribució d’1,21 euros (IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles