AKARI – Mostra de Teatre

DA.TE DANZA

04/04/2017 15:07 hores

Una llum s’encén. Naix, es mou i creix. És àgil, divertida, inquieta, però no està sola… Hi ha una altra llum més suau però molt ràpida. S’ajunten i sorgeix la dansa! Els estats d’ànim ens porten a comportarnos d’una o una altra forma i açò afecta als altres. Alegre, trist, divertit, enfadat, com et sents? Dos ballarins ens mostraren com l’evolució d’un beu és el reflex del que som els adults. A través de la dansa i la música, la història et portara a un món interior immens que encara està per explorar.

Una luz se enciende. Nace, se mueve y crece. Es ágil, divertida, inquieta, pero no está sola… Hay otra luz más suave pero muy rápida. Se juntan ¡y surge la danza! Los estados de ánimo nos llevan a comportarnos de una u otra forma y esto afecta a los demás. Alegre, triste, divertido, enfadado, ¿cómo te sientes? Dos bailarines nos mostraran como la evolución de un bebe es el reflejo de lo que somos los adultos. A través de la danza y la música, la historia te llevara a un mundo interior inmenso que aún está por explorar.

Durada: 45 minuts
Gènere: Dansa Contemporània per a la primera infància, des d’1 any fins als 4 anys.
Espectacle de proximitat damunt l’escenari del teatre
Direcció: Julia Carazo i Omar Meza
Coreografia: Omar Meza
Intèrprets: Inés García i David Barrera
Producció: DA.TE Danza

* Preu de les entrades: 3 euros (joves de fins a 25 anys) i 5 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles