Al compàs de la música espanyola, Societat Musical Nova

MÚSICA DE BANDA

14/01/2014 10:19 hores

La Societat Musical Nova d’Alcoi, juntament amb la soprano Alexandra Soler i la pianista Marisa Blanes, oferirà un concert amb obres de Falla, Turina, Giménez i Chapí, sota la direcció de Joan Doménech Calaforra. Serà tot un repertori musical emmarcat dins del nacionalisme espanyol de finals del segle XIX i principis del segle XX.

La Societat Musical Nova d’Alcoi, junto con la soprano Alexandra Soler y la pianista Marisa Blanes, ofrecerá un concierto con obras de Falla, Turina, Giménez y Chapí, bajo la dirección de Joan Doménech Calaforra. Será todo un repertorio musical enmarcado dentro del nacionalismo español de finales del siglo XIX y principios del siglo XX.

Gènere: Música de banda
Durada: 120 minuts
Producció: Societat Musical Nova d’Alcoi – Ajuntament d’Alcoi
Intèrprets: Alexandra Soler (soprano), Marisa Blanes (piano) i els membres de la Música Nova sota la direcció de Joan Doménech Calaforra
Preu: 6 i 8 euros (6 euros amb descompte del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles