ALADÍN, UN MUSICAL GENIAL (Trencadís Produccions)- Mostra de Teatre

MUSICAL

22/04/2015 10:12 hores

Aladín, un musical genial, combina la màgia del conte i l’espectacularitat del musical. Aquest musical familiar preserva l’encant de les aventures de “Les mil i una nits”, amb els seus luxosos palaus i bulliciosos basars impregnats d’aquell aroma oriental que envaeix l’escena des que s’alça el teló. I al mateix temps, explica la història des del més pur llenguatge musical, creant espectacle i sorprenent al públic amb escenes inesperades.

Aladín, un musical genial, combina la magia del cuento y la espectacularidad del musical. Este musical familiar preserva el encanto de las aventuras de “Las mil y una noches”, con sus lujosos palacios y bulliciosos bazares impregnados de ese aroma oriental que invade la escena desde que se levanta el telón. Y al mismo tiempo, cuenta la historia desde el más puro lenguaje musical, creando espectáculo y sorprendiendo al público con números inesperados.

Durada: 80 minuts
Gènere: Musical familiar
Idioma: Castellano
Direcció: José Tomás Cháfer
Intèrprets: Adrián Salzedo, Erika Bleda, Carles Montoliu, Aitor Caballer, Marino Muñoz, Fátima Gregorio, Víctor Lucas i Ángel Crespo
Producció: Trencadís Produccions

Preu: 6 euros (infantil), 8 i 10 euros (adults). Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es.
Descompte del Club de l’Espectador només aplicable comprant les entrades a taquilla.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles