ALBA MOLINA

CANTA A LOLE I MANUEL

27/12/2016 11:32 hores

Alba Molina és filla de dues icones de l’avantguarda flamenca, Lole i Manuel. La personalísima textura de la seua veu i la seua meravellosa afinació segueixen sent un univers sonor difícil d’encasellar, encara que tampoc és la seua pretensió. ‘Alba canta a Lole y Manuel’, amb aquest títol i a manera de mantra, reapareix Alba Molina, cercant la calor del bressol, dels seus ídols com a músics, del seu aliment personal i professional i assumeix el que serà sens dubte, un dels majors reptes de la seua vida. Un repte que li porta d’entre tota una discografia, a triar onze temes amb el criteri de les vivències, les emocions i els records únics.

Alba Molina es hija de dos iconos de la vanguardia flamenca, Lole y Manuel. La personalísima textura de su voz y su maravillosa afinación siguen siendo un universo sonoro difícil de encasillar, aunque tampoco es su pretensión. ‘Alba canta a Lole y Manuel’, con este título y a modo de mantra, reaparece Alba Molina, buscando el calor de la cuna, de sus ídolos como músicos, de su alimento personal y profesional y asume el que será sin duda, uno de los mayores retos de su vida. Un reto que le lleva de entre toda una discografía, a elegir once temas con el criterio de las vivencias, las emociones y los recuerdos únicos.

Durada: 90 minuts
Gènere: Nou flamenc
Intèrprets: Alba Molina i Joselito Acedo (guitarra)
Producció: Otrobis Siglo XXI

* Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles