ALCOI PER LA PALMA

AMICS DE LA MÚSICA

09/04/2022 19:00 hores

Un concert a benefici de la Palma (Illes Canàries), en el qual intervindran notables cantants lírics de la Comunitat Valenciana, acompanyats pel pianista Juan Gadea, professor del Conservatori d’Alcoi. L’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi no podia romandre impassible davant la catàstrofe natural haguda a l’illa bonica, amb persones que s’han quedat sense el seu treball i la seua casa, xiquets sense la seua escola habitual o residències d’ancians amb innombrables problemes, entre altres desastres. I igual que va succeir amb el terratrémol de Lorca, l’AAMA organitza una gala lírica benèfica, que, a més de fer les delícies del públic, aquest contribuirà a una causa social que ens ha afectat com a pròpia.

Un concierto a beneficio de La Palma (Islas Canarias), en el que intervendrán notables cantantes líricos de la Comunidad Valenciana, acompañados por el pianista Juan Gadea, profesor del Conservatorio de Alcoy. La Asociación de Amigos de la Música de Alcoy, no podía permanecer impasible ante la catástrofe natural habida en la isla bonita, con personas que han quedado sin su trabajo y su casa, niños sin su escuela habitual o residencias de ancianos con innumerables problemas, entre otros desastres. Y al igual que sucedió con el terremoto de Lorca, la AAMA organiza una gala lírica benéfica, que, además de hacer las delicias del público, éste, contribuirá a una causa social que nos ha afectado como propia.


Fitxa artística

Obres de Puccini, Verdi, De Curtis, Donizetti, Bizet, Penella, Massenet, Fernández Caballero i Chapí.


Preus i horaris

Preu 15 i 20 €

Durada: 90 minuts

Horari de taquilla:

- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles