ALGO DE MÍ

SOCIETAT UNIÓ MUSICAL D'ALCOI

23/12/2022 20:00 hores

“Algo de mí” És el títol del tribut dedicat a Camilo Sesto de la Societat Unió Musical d’Alcoi, sota la batuta d’Iñaki Lecumberri. Un recorregut pels grans èxits del cantant alcoià com Algo de mí, Perdóname, Todo por nada o Vivir así es morir d’amor… interpretat per la veu del cantant Pablo Merino, finalista del conegut programa de televisió Got Talent España el 2021.

 

“Algo de mí”. Es el título del tributo dedicado a Camilo Sesto de la Societat Unió Musical d’Alcoi, bajo la batuta de Iñaki Lecumberri. Un recorrido por los grandes éxitos del cantante alcoyano como Algo de mí, Perdóname, Todo por nada o Vivir así es morir de amor… interpretado por la voz del cantante Pablo Merino, finalista del conocido programa de televisión Got Talent España en 2021. 


Fitxa artística


Preus i horaris

Preu: 6 € i 5 €

 

 

 

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles