ALMA ESPAÑOLA

AMICS DE LA MÚSICA

08/05/2021 19:00 hores

“Alma Española” és el títol d’un concert-espectacle que pretén presentar l’Art espanyol de manera nova, de la mà de la música, el cant i la dansa. Des de fa diversos segles, han sigut i són molts els compositors espanyols que s’han inspirat en l’art musical espanyol, però també han sigut molts mestres estrangers que, captivats pels ritmes i melodies populars del nostre país, van crear obres magistrals o senzillament per a l’eternitat.

“Alma Española” es el título de un concierto-espectáculo que pretende presentar el Arte español de forma novedosa, de la mano de la música, el canto y la danza. Desde hace varios siglos, han sido y son muchos los compositores españoles que se han inspirado en el arte musical español, pero también han sido muchos maestros extranjeros que, cautivados por los ritmos y melodías populares de nuestro país, crearon obras magistrales o sencillamente para la eternidad.

Programa de mà.


Fitxa artística

Director artístic
Antonio Hernández Moreno

Mezzosoprano
Jennifer Ramírez

Dansa
Cristina Cazorla, Anael Orozco i Fran Serrano

Violí
Rezart Kapetani

Piano
José Vicente Riquelme


Preus i horaris

Preu 20 i 25 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Les entrades es vendra en la seu de l'Associació d'Amics de la Música i a través de TicketAlcoi.

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles