AMANDO BLANQUER EN EL RECORD

BANDA MUNICIPAL DE BILBAO

14/05/2022 19:30 hores

El 9 de juny de 1895 sota la direcció de José Sainz Basabe, la Banda Municipal de Música de Bilbao oferia en l’Arenal el seu primer concert. Des de llavors, José Franco Ribate (1924), Pedro Córdoba Fregues (1928), Jesús Arambarri Garate (1932), Bruno Muñoz (1950), Urbano Ruiz Laorden (1969), Antonino Ibarrondo Oleaga (1979), Jesús María Bilbao Estefanía (1995), Rafael Sanz Espert (2002) i José Rafael Pascual Vilaplana (2015) han sigut els directors de la més que centenària Banda Municipal. Integrada en l’Organisme Autònom Local Bilbao Musika, són tradicionals les seues intervencions en actes oficials, celebracions populars i festivals com el Musika-Música, així com el seu cicle de concerts en Azkuna Zentroa, Conservatori J. Crisóstomo d’Arriaga i Quiosc de l’Arenal.

El 9 de junio de 1895 bajo la dirección de José Sainz Basabe, la Banda Municipal de Música de Bilbao ofrecía en el Arenal su primer concierto. Desde entonces, José Franco Ribate (1924), Pedro Córdoba Rozas (1928), Jesús Arambarri Garate (1932), Bruno Muñoz (1950), Urbano Ruiz Laorden (1969), Antonino Ibarrondo Oleaga (1979), Jesús María Bilbao Estefanía (1995), Rafael Sanz Espert (2002) y José Rafael Pascual Vilaplana (2015) han sido los Directores de la más que centenaria Banda Municipal. Integrada en el Organismo Autónomo Local Bilbao Musika, son tradicionales sus intervenciones en actos oficiales, celebraciones populares y festivales como el Musika-Música, así como su ciclo de conciertos en Azkuna Zentroa, Conservatorio J. Crisóstomo de Arriaga y Quiosco del Arenal.


Fitxa artística

Director
José Rafael Pascual-Vilaplana

Amb obres de Juan Cantó, Ponchielli, Saint-Saëns i Amando Blanquer.


Preus i horaris

15 i 20 €

Durada: 90 minuts.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles