AMBULANT- La Fam Teatre

MOSTRA DE TEATRE

24/05/2022 20:00 hores

Ambulant és un espectacle de circ de sala de gran format dirigida pel prestigiós director de circ Adrian Schvarzstein i amb un equip artístic d’elit amb alguns dels millors acròbates i malabaristes del panorama actual i que a més, combinarà la música en directe amb una espectacular posada en escena. Ambulant és un homenatge als últims circs clàssics dels anys 20. Una proposta poètica de circ que versa al voltant de la idea del viatge a cap part… Ambulant compta amb 10 artistes en escena que duen a terme tècniques com ara: bàscula coreana, mà a mà, verticals, malabars, diàbolo, barra fixa, roda cyr i clown.

Ambulant es un espectáculo de circo de sala de gran formato dirigida por el prestigioso director de circo Adrian Schvarzstein y con un equipo artístico de élite con algunos de los mejores acróbatas y malabaristas del panorama actual y que además, combinará la música en directo con una espectacular puesta en escena. Ambulant es un homenaje a los últimos circos clásicos de los años 20. Una propuesta poética de circo que versa alrededor de la idea del viaje a ninguna parte… Ambulant cuenta con 10 artistas en escena que llevan a cabo técnicas tales como: báscula coreana, mano a mano, verticales, malabares, diábolo, barra fija, rueda cyr y clown.


Fitxa artística

Autoria
Sergio Heredia i Adrian Schvarzstein

Direcció
Adrian Schvarzstein

Intèrprets
VÍCTOR SEGARRA DÍDAC CANO GUSTAVO ARRUDA – GUGA AMANDA WILSON DAVID TORNADIJO – TORNA PACO CARAVACA LAURA BARBA MIGUEL MOLINERO

Escenografia
César Marín

Vestuari
Pascual Peris

Música
Juanjo Ballester

Il·luminació
Juanjo Llorens

So
Sergio Heredia


Preus i horaris

Preu 6 i 8 €

Durada: 70 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles