ANDREW LLOYD WEBBER SUPERSTAR & PHANTOM ANTHOLOGY

AMICS DE LA MÚSICA

28/11/2020 19:30 hores

Després dels èxits obtinguts en 2018 i 2020 amb aquests dos musicals d’Andrew Lloyd Webber, l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi ofereix una antologia amb els millors moments de totes dues obres en un dinàmic i vistós muntatge que comptarà amb les veus de Saray García, soprano, els tenors Jesús Álvarez, Pascual Andreu i Juan Carlos Barona, acompanyats per Juan Saurín, guitarra elèctrica i Fran Martí, piano.

Después de los éxitos obtenidos en 2018 y 2020 con estos dos musicales de Andrew Lloyd Webber, la Asociación de Amigos de la Música de Alcoy ofrece una antología con los mejores momentos de ambas obras en un dinámico y vistoso montaje que contará con las voces de Saray García, soprano, los tenores Jesús Álvarez, Pascual Andreu y Juan Carlos Barona, acompañados por Juan Saurín, guitarra eléctrica y Fran Martí, piano.

Programa de mà del concert.


Fitxa artística

Intèrprets
Saray García (soprano), Jesús Álvarez, Pascual Andreu i Juan Carlos Barona (tenors), Juan Saurín (guitarra elèctrica) i Fran Martí (piano)

Coordinador musical
Francesc Estévez


Preus i horaris

Preu 25 i 35 euros.

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles