ANIMA CHAMBER MUSICAE BUDAPEST – AAMA

CONCERT

15/09/2015 12:01 hores

Des de la seua creació en 2010 en la mundialment reconeguda Acadèmia Franz Listz de Budapest, la formació ha oferit amb èxit nombrosos concerts havent rebut diferents reconeixements nacionals a Hongria: Óbudai Társask, l’Institut italià, l’Acadèmia de Música, en la Ràdio hongaresa, Hilton Hotel i l’Abadia de Pannonhalma, Gyor i Szeged. A més ha col·laborat així mateix amb solistes de renom com János Rolla, András Keller, Imre Rohmann o Ferenc Rados, Kristóf Baráti i Barnabás Dukay.

Desde su creación en 2010 en la mundialmente reconocida Academia Franz Listz de Budapest, la formación ha ofrecido con éxito numerosos conciertos habiendo recibido distintos reconocimientos nacionales en Hungría: Óbudai Társask, el Instituto italiano, la Academia de Música, en la Radio húngara, Hilton Hotel y la Abadía de Pannonhalma, Gyor y Szeged. Además ha colaborado asimismo con solistas de renombre como János Rolla, András Keller, Imre Rohmann o Ferenc Rados, Kristóf Baráti y Barnabás Dukay.

Durada: 90 minuts
Gènere: Concert
Intèrprets: Erzsébet Hutás (violí) i Gergely Hutás (violí)
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 15, 20 i 25 euros (públic general) – 5 i 10 euros (socis de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles