ANIMA CHAMBER MUSICAE BUDAPEST – AAMA

CONCERT

15/09/2015 12:01 hores

Des de la seua creació en 2010 en la mundialment reconeguda Acadèmia Franz Listz de Budapest, la formació ha oferit amb èxit nombrosos concerts havent rebut diferents reconeixements nacionals a Hongria: Óbudai Társask, l’Institut italià, l’Acadèmia de Música, en la Ràdio hongaresa, Hilton Hotel i l’Abadia de Pannonhalma, Gyor i Szeged. A més ha col·laborat així mateix amb solistes de renom com János Rolla, András Keller, Imre Rohmann o Ferenc Rados, Kristóf Baráti i Barnabás Dukay.

Desde su creación en 2010 en la mundialmente reconocida Academia Franz Listz de Budapest, la formación ha ofrecido con éxito numerosos conciertos habiendo recibido distintos reconocimientos nacionales en Hungría: Óbudai Társask, el Instituto italiano, la Academia de Música, en la Radio húngara, Hilton Hotel y la Abadía de Pannonhalma, Gyor y Szeged. Además ha colaborado asimismo con solistas de renombre como János Rolla, András Keller, Imre Rohmann o Ferenc Rados, Kristóf Baráti y Barnabás Dukay.

Durada: 90 minuts
Gènere: Concert
Intèrprets: Erzsébet Hutás (violí) i Gergely Hutás (violí)
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 15, 20 i 25 euros (públic general) – 5 i 10 euros (socis de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles