ARA MALIKIAN

LA INCREÍBLE HISTORIA DE VIOLÍN

04/04/2017 15:34 hores

Després de dos intensos anys de gira amb Ara 15, en la qual Malikian ens anava desgranant la seua biografia vital i musical, ara és el violí qui inspira a Ara un nou repertori recollit en el disc ‘La increíble historia de Violín’, i on el protagonista és el seu violí. Un violí que va nàixer a Mòdena i va viatjar fins a a el Líban per a trobar-se amb un xicotet Ara de tres anys, al que el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del qual ja no es separaria.

Tras dos intensos años de gira con Ara 15, en la que Malikian nos iba desgranando su biografía vital y musical, ahora es el violín quien inspira a Ara un nuevo repertorio recogido en el disco La increíble historia de Violín, y donde el protagonista es su violín. Un violín que nació en Módena y viajó hasta al Líbano para encontrarse con un pequeño Ara de tres años, al que su padre, también violinista, enseñó a tocar, y del que ya no se separaría.

Durada: 135 minuts
Gènere: Música de violí
Producció: Sueños Musicales

* ENTRADES EXHAURIDES: Les últimes localitats reservades per al dia de l’espectacle es posaran a la venda el diumenge 11 de juny a partir de les 18:30 hores


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles