ARA MALIKIAN

LA INCREÍBLE HISTORIA DE VIOLÍN

04/04/2017 15:34 hores

Després de dos intensos anys de gira amb Ara 15, en la qual Malikian ens anava desgranant la seua biografia vital i musical, ara és el violí qui inspira a Ara un nou repertori recollit en el disc ‘La increíble historia de Violín’, i on el protagonista és el seu violí. Un violí que va nàixer a Mòdena i va viatjar fins a a el Líban per a trobar-se amb un xicotet Ara de tres anys, al que el seu pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del qual ja no es separaria.

Tras dos intensos años de gira con Ara 15, en la que Malikian nos iba desgranando su biografía vital y musical, ahora es el violín quien inspira a Ara un nuevo repertorio recogido en el disco La increíble historia de Violín, y donde el protagonista es su violín. Un violín que nació en Módena y viajó hasta al Líbano para encontrarse con un pequeño Ara de tres años, al que su padre, también violinista, enseñó a tocar, y del que ya no se separaría.

Durada: 135 minuts
Gènere: Música de violí
Producció: Sueños Musicales

* ENTRADES EXHAURIDES: Les últimes localitats reservades per al dia de l’espectacle es posaran a la venda el diumenge 11 de juny a partir de les 18:30 hores


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles