ASPENCAT

CAP A LA MEDITERRÀNIA, en acústic

22/12/2015 11:35 hores

Després de publicar el seu quart disc d’estudi, ‘Tot és ara’ (2015) de la mà del segell barceloní Halley Records, el grup no ha parat de tocar per tot arreu. El nou disc procura explicar tot allò que els empeny a escriure cançons, un crit de ràbia des de la consciència perquè, amb la música, es pot contribuir a canviar les coses. Ara, però, presenten un nou directe on els greus i els sintetitzadors habituals han cedit el pas a violins i cellos i on la força habitual d’Aspencat serà substituïda per la calidesa d’harmonies i arranjaments sense perdre la referència del llaüt com a so marca de la casa. Per aquesta nova aventura, Aspencat compta amb nou format de banda que inclourà dos violins, un violoncel, guitarra, llaüt, acordió, bateria i veus. Una nova proposta per gaudir d’un dels grups inquiets del País Valencià.

Tras publicar su cuarto disco de estudio, ‘Tot és ara’ (2015) de la mano del sello barcelonés Halley Recuerdos, el grupo no ha parado de tocar por todas partes. El nuevo disco procura explicar todo aquello que los empuja a escribir canciones, un grito de rabia desde la conciencia porque, con la música, se puede contribuir a cambiar las cosas. Ahora presentan un nuevo directo donde los graves y los sintetizadores habituales han cedido el paso a violines y cellos y donde la fuerza habitual de Aspencat será sustituida por la calidez de armonías y arreglos sin perder la referencia del laúd como sonido marca de la casa. Para esta nueva aventura, Aspencat cuenta con nuevo formato de banda que incluirá dos violines, un violonchelo, guitarra, laúd, acordeón, batería y voces. Una nueva propuesta para disfrutar de uno de los grupos inquietos del País Valencià.

Durada: 100 minuts
Gènere: Música
Intèrprets: Kiko Tur, Héctor Peropadre, Júlia Ferriol, Ivan Gosp, Laura González, Irene López, Adrià Colomer i Marc Torner

Preu de les entrades: 9 i 12 euros (públic general) – 9 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es

Aspencat – Vull Brindar from Diània.tv on Vimeo.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles