ASTANA PHILHARMONIC ORCHESTRA- Concert d’Any Nou

MÚSICA SIMFÒNICA

16/12/2014 15:50 hores

L’Orquestra Filharmònica d’Astana es va establir en 1998 en la nova capital de Kazakhstan – Astana amb la idea de crear l’orquestra dels representants de diferents països d’Euràsia, la qual cosa faria una mescla única de música clàssica. En els seus gires europees l’orquestra té com a finalitat impulsar la imatge de Kazakhstan, popularitzar activitats relacionades amb el desenvolupament del diàleg intercultural i inter-religiós, la pau i la creativitat. En aquest recital d’Any Nou interpretaran obres de Lehár, Kàlman, Katchaturiam, Offenbach i Família Strauss de Viena.

La Orquesta Filarmónica de Astana se estableció en 1998 en la nueva capital de Kazajistán – Astana con la idea de crear la orquesta de los representantes de diferentes países de Eurasia, lo cual haría una mezcla única de música clásica. En sus giras europeas la orquesta tiene como finalidad impulsar la imagen de Kazajistán, popularizar actividades relacionadas con el desarrollo del diálogo intercultural y inter- religioso, la paz y la creatividad. En este recital de Año Nuevo interpretarán obras de Lehár, Kàlman, Katchaturiam, Offenbach y Familia Strauss de Viena.

Gènere: Música simfònica
Durada: 120 minuts
Direcció: Aidar Toribaev
Intèrprets: Zhanat Baktay (soprano)
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu: Entre els 15 i els 35 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi. Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi. Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807. Correu electrònic: info@aamalcoy.com


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles