KIKO VENENO en concert, presenta ‘+ solo que la una’

16/12/2014 17:47 hores

Després d’haver format un dels grups mes importants de la història d’aquest país: Veneno, després d’haver compost una de les cançons mes representatives d’aquest país: “Volando voy”, després d’haver fet un dels discos mes complets: “Échate un cantecito”, després d’haver rebut els principals reconeixements: Medalla al mèrit de Belles arts i el Premi Nacional de Músiques Actuals; poc li quedava per demostrar a Jose María López Sanfeliú. Però si encara teniu algun dubte de la qualitat superior del Lobo López, ara podeu escoltar-lo “nu”, sense músics que l’acompanyen “+ solo que la una”. Un concert molt especial on Kiko Veneno revisa – tot sol amb la seua guitarra – un dels cançoners fonamentals del pop en castellà.

Después de haber formado uno de los grupos mas importantes de la historia de este país: Veneno, después de haber compuesto una de las canciones mas representativas de este país: “Volando voy”, después de haber hecho uno de los discos mas completos: “Échate un cantecito”, después de haber recibido los principales reconocimientos: Medalla al mérito de Bellas Artes y el Premio Nacional de Músicas Actuales… poco le quedaba por demostrar a Jose María López Sanfeliú, pero si todavía tenéis alguna duda de la calidad superior del Lobo López, podéis escucharle “desnudo”, sin músicos que le acompañen “+ SOLO QUE LA UNA”, un concierto muy especial donde Kiko Veneno revisa – a solas con su guitarra – uno de los cancioneros fundamentales del pop en castellano.

Durada: 120 minuts
Gènere: Cançó d’autor
Veu i guitarres: Kiko Veneno
Dissenye de projeccions: Akimoski
So: Jacobo Fernández
Il·luminació i tècnic de projeccions: Arturo Bengoa
Decorats: Mamaosa

Preu: 8 i 10 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles