THE FUNAMVIOLISTAS

TEATRE-MÚSICA

05/09/2014 06:57 hores

The Funamviolistas és la història de la trobada de tres dones singulars. Una història que comença amb tres solituds i que a través de la unió, la perseverança i l’amistat arribarà a la realització d’un somni comú. Si comptem amb que tot açò es narra sense una sola paraula i les tres intèrprets ho fan des del seu gest, el seu instrument i el seu cos, estem davant un espectacle únic i sense precedents. Tres músics de corda, tres actrius que canten, ballen i sobretot, emocionen. Tres artistes integrals que aposten a transcendir els seus propis límits i interpretar des del teatre gestual, l’humor, la dansa, el cant, la música i la poesia visual per a no deixar indiferent a ningú. The Funamviolistas sorprèn, emociona i diverteix a tots els públics, gràcies a la unió de dos idiomes atemporals i universals: la música i el teatre del gest.

———————-

The Funamviolistas es la historia del encuentro de tres mujeres singulares. Una historia que comienza con tres soledades y que a través de la unión, la perseverancia y la amistad llegará a la realización de un sueño común. Si contamos con que todo esto se narra sin una sola palabra y las tres intérpretes lo hacen desde su gesto, su instrumento y su cuerpo, estamos ante un espectáculo único y sin precedentes. Tres músicos de cuerda, tres actrices que cantan, bailan y sobre todo, emocionan. Tres artistas integrales que apuestan a trascender sus propios límites e interpretar desde el teatro gestual, el humor, la danza, el canto, la música y la poesía visual para no dejar indiferente a nadie. The Funamviolistas sorprende, emociona y divierte a todos los públicos, gracias a la unión de dos idiomas atemporales y universales: la música y el teatro del gesto.

Durada: 75 minuts
Gènere: Teatre-música
Direcció: Rafael Ruíz
Intèrprets: Ana Hernández, Lila Horovitz i María Teresa Olmedilla
Preu: 6 i 9 euros
Producció: The Funamviolistas


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles