Ballet Inma Cortés- ‘Musical de Musicales’ i ‘Mors in Vita’

DANSA

07/01/2014 08:00 hores

Amb més de 40 ballarins en escena, tots ells components del Ballet Inma Cortés, es representaran (en dues parts diferenciades) els espectacles ‘Musical de Musicales’ i ‘Mors in Vita’. En aquesta ocasió les coreografies seran a càrrec de Sandra Ardaiz Cortés, Sonia Canales, Daniel Cardó i Inma Cortés. ‘Musical de Musicales’ és un mix amb diferents musicals de gran èxit en els últims temps com ‘Hoy no me puedo levantar’, ‘Chicago’, ‘Mamma Mia’, ‘Fiebre del sábado noche’, ‘Cats’… Tots ells divertits, replets de vitalitat, energia i bones cançons. D’altra banda, ‘Mors in Vita’ és un muntatge inspirat en dues obres del pintor Ignacio Trelis: ‘La Zambra’ i ‘Rèquiem’, que són el fil conductor per a transmetre a l’espectador la transició de la vida a la mort. Un espectacle ple de màgia, encant, seducció i encanteri que s’apodera d’un auditori lliurat a la fascinació de la música de Carrasco i a una meravellosa posada en escena.

Con más de 40 bailarines en escena, todos ellos componentes del Ballet Inma Cortés, se representarán (en dos partes diferenciadas) los espectáculos ‘Musical de Musicales’ y ‘Mors in Vita’. En esta ocasión las coreografías correrán a cargo de Sandra Ardaiz Cortés, Sonia Canales, Daniel Cardó e Inma Cortés. ‘Musical de Musicales’ es un mix con diferentes musicales de gran éxito  en los últimos tiempos como ‘Hoy no me puedo levantar’, ‘Chicago’,  ‘Mamma Mía’,  ‘Fiebre del sábado noche’, ‘Cats’… Todos ellos divertidos, llenos de vitalidad, energía y buenas canciones. Por otra parte, ‘Mors in Vita’ es un montaje inspirado en dos obras del pintor Ignacio Trelis: ‘La Zambra’ y ‘Réquiem’, que son el hilo conductor para transmitir al espectador la transición de la vida a la muerte. Un espectáculo lleno de magia, encanto, seducción y hechizo que se apodera de un auditorio entregado a la fascinación de la música de Carrasco y a una maravillosa puesta en escena.

Durada: 90 minuts (en dues parts amb descans)
Producció: Ballet Inma Cortés
Preu: 15 euros / 12 euros / 10 euros (amb descompte pel Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles