BOLÉRO

BALLETS DE FRANCE

27/12/2016 11:47 hores

Els dotze ballarins solistes del Ballets de France dibuixen un altre espectacle excepcional que combina l’elegància i virtuosisme del ballet clàssic amb l’expressivitat de la dansa contemporània. Una seqüència de diferents moviments del més elevat nivell en el ballet clàssic què ens conviden a deixar-se portar per la posada en escena del coreògraf nord-americà Michael Fothergill amb la música de Maurice Ravel. Un programa per a la música i la dansa que no deixarà indiferent ningú.

Los doce bailarines solistas del Ballets de France dibujan otro espectáculo excepcional que combina la elegancia y virtuosismo del ballet clásico con la expresividad de la danza contemporánea. Una secuencia de diferentes movimientos del más elevado nivel en el ballet clásico qué nos invitan a dejarnos llevar por la puesta en escena del coreógrafo norteamericano Michael Fothergill con la música de Maurice Ravel. Un programa para la música y la danza que no dejará indiferente a nadie.

Durada: 105 minuts
Gènere: Dansa clàssica
Coreògraf: Mike Fothergill
Música: Maurice Ravel, Ígor Stravinski, Wolfgang Amadeus Mozart i Édith Piaf
Producció: Ballets de France

* Preu de les entrades: 12 i 15 euros (públic general) – 12 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles