BOLOS TEATRE

TEATRAM 2020

19/11/2020 20:30 hores

A LAS SEIS, EN LA ESQUINA DEL BULEVAR, Enrique Jardiel Poncela

Escrit en 1943 per Jardiel Poncela. Es tracta d’un text teatral amb una forta connotació irònica, sense arribar al sarcasme, en el qual novament demostra el seu escepticisme respecte al matrimoni i la seua felicitat. Els personatges formen un triangle amorós en el qual la candidesa de Cecilia i la picardia de Casilda posaran a prova la fidelitat de Rodrigo, ajudades per a això per Beni, la donzella.

Escrito en 1943 por Jardiel Poncela. Se trata de un texto teatral con una fuerte connotación irónica, sin llegar al sarcasmo, en el que nuevamente demuestra su escepticismo respecto al matrimonio y su felicidad. Los personajes forman un triángulo amoroso en el que la candidez de Cecilia y la picardía de Casilda pondrán a prueba la fidelidad de Rodrigo, ayudadas para ello por Beni, la doncella.

EL ANIVERSARIO DE SOPHIE, de Lauri Wylie

Com cada any, la senyoreta Sophie celebra el seu aniversari envoltada dels seus millors amics. El problema és que la senyoreta Sophie té una edat considerable i sobreviu a tots ells. Per a solucionar aquest “xicotet” contratemps, el seu criat James, igualment major, tractarà de reviure les il·lusions de la seua senyora oferint-li un sopar memorable. Com cada any, com tots els anys. Tal com desitja la senyoreta Sophie.

Como cada año, la señorita Sophie celebra su aniversario rodeada de sus mejores amigos. El problema es que la señorita Sophie tiene una edad considerable y sobrevive a todos ellos. Para solucionar ese “pequeño” contratiempo su criado James, igualmente mayor, tratará de revivir las ilusiones de su señora ofreciéndole una cena memorable. Como cada año, como todos los años. Tal y como desea la señorita Sophie.


Preus i horaris

Durada: 60 minuts.

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans de la funció.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles