BURUNDANGA

OLYMPIA METROPOLITANA

25/03/2022 20:00 hores

Burundanga és una obra que reflecteix, d’una manera original i absurda, el final de la banda terrorista ETA, amb una trama plena d’intriga i humor, partint d’un lio amorós. Tres ingredients que ben mesclats han aconseguit la complicada alquímia de convertir-se en un èxit teatral. Burundanga comença com una obra protagonitzada per personatges amb els quals qualsevol es pot sentir fàcilment identificat, i planteja un dilema que tots en algun moment hem pogut viure. I de sobte es transforma en una comèdia boja, que no per a de sorprendre’ns i ens contagia de la seua bogeria, fent-nos volar amb la imaginació.

Burundanga es una obra que refleja, de una manera original y absurda, el final de la banda terrorista ETA, con una trama llena de intriga y humor, partiendo de un lio amoroso. Tres ingredientes que bien mezclados han conseguido la complicada alquimia de convertirse en un éxito teatral. Burundanga empieza como una obra protagonizada por personajes con los que cualquiera se puede sentir fácilmente identificado, y plantea un dilema que todos en algún momento hemos podido vivir. Y de repente se transforma en una comedia loca, que no para de sorprendernos y nos contagia de su locura, haciéndonos volar con la imaginación.


Fitxa artística

Autor
Jordi Galcerán

Versió i direcció
Gabriel Olivares

Intèrprets
Guillermo Sanjuan, Rebeca Valls, Juan Gea, Jorge Vidal i Paula Braguinsky


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 10 i 12 euros

Durada: 80 minuts

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles