CAMINO SIN CESAR

AMORDISCOS A BENEFICI DE SOLC

03/02/2024 18:30 hores

Camino sin cesar amb les millors cançons de Nino Bravo.

En l’Espanya de finals dels anys 50, Tino, un jove camperol valencià, provarà sort emigrant a l’Argentina, deixant enrere la seva vida i la seva estimada mare. En la seua nova aventura, coneixerà l’amistat veraç, amb María, Manué i el despistat Jacinto, i descobrirà l’amor de la mà d’Elisabeth. Però també les dificultats, els obstacles i la lluita per aconseguir els somnis, ja que ni Don José Luis ni Ricardo, els propietaris de les terres, li ho posaran gens fàcil, en aquesta història que es complica quan apareix Noelia, advertint-li que allí corre un greu perill que haurà de descobrir…

Per a això, estarà acompanyat de les millors cançons de Nino Bravo, que juntament amb el ballet i l’escenografia posen el toc final a totes les emocions que tots els personatges van a viure en aquesta apassionant història, on rendir-se no és una opció.

 

Camino sin cesar con las mejores canciones de Nino Bravo.

En la España de finales de los años 50, Tino, un joven campesino valenciano, probará mejor suerte emigrando a Argentina, dejando atrás su vida y a su querida madre. En su nueva andadura, conocerá la amistad verdadera, con María, Manué y el despistado Jacinto, y descubrirá el amor de la mano de Elisabeth. Pero también las dificultades, los obstáculos, y la lucha por alcanzar los sueños, pues ni Don José Luis, ni Ricardo, los dueños de las tierras, van a ponérselo nada fácil, en esta historia que se complica cuando aparece Noelia, advirtiéndole de que allí corre un grave peligro que habrá de descubrir…

Para ello, estará acompañado de las mejores canciones de Nino Bravo, que junto al ballet, y la escenografía ponen el broche a todas las emociones que todos los personajes van a vivir en esta apasionante historia, donde rendirse no es una opción.

 


Fitxa artística

El nostre equip:

La companyia teatral AmorDiscos, porta 10 anys en funcionament, i, des de llavors són 22 obres les que ha pujat a l’escenari, comptant amb musicals, teatres i obres infantils. Actors variopints, amb diferents caràcters, edats, essències i personalitats, aporten la riquesa a aquest grup, ja que tots tenen alguna cosa en comú: donen tot d’ells mateixos, les seves ganes, la seua força, les seues emocions, les seues il·lusions i les seues veus per a fer vibrar sempre al públic… i sempre ho aconsegueixen, perquè tot allò que es fa amb el cor, com en aquest cas, aconsegueix tocar les ànimes. En aquest cas, 9 actors i 5 ballarins seran els encarregats de aixecar el teatre i posar-nos els pèls de punta. ¡Preparats per a sentir!

 

Nuestro equipo:

La compañía teatral AmorDiscos, lleva 10 años en funcionamiento, y, desde entonces son 22 obras las que ha subido al escenario, contando con musicales, teatros y obras infantiles. Actores variopintos, con distintos caracteres, edades, esencias y personalidades, aportan la riqueza a este grupo, pues, todos tienen algo en común: dan todo de ellos mismos, sus ganas, ay fuerza, sus emociones, sus ilusiones, y sus voces para hacer vibrar siempre al público… y siempre lo logran, porque todo aquello que se hace con el corazón, como en este caso, logra tocar las almas. En este caso, 9 actores, y 5 bailarines, serán los encargados de levantar el teatro y ponernos los pelos de punta. ¡Preparados para sentir!


Preus i horaris

Preu: 18 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles