CAPERUCITA. LO QUE NUNCA SE CONTÓ

Teloncillo Teatro

22/12/2017 12:27 hores

Caputxeta? Una altra vegada? Quantes vegades s’ha explicat aquest conte? Moltes, milers, milions. Tantes com a mares i pares li’l van explicar als seus fills. Va començar com un conte popular que passava de boca en boca; Charles Perrault el va fer llibre. Els germans Grimm van salvar a l’àvia i a Caputxeta, introduint al llenyataire. I es van fer moltes pel·lícules. Val la pena tornar a explicar-ho? Creiem que sí. Alguna cosa té aquest conte que passa de generació en generació. I com ho explicarem? A la nostra manera, jugant amb els personatges, transformant el relat en una comèdia d’embolics dislocats. Res és com hauria de ser. I ningú sap com aquest joc pot acabar…

¿Caperucita? ¿Otra vez? ¿Cuántas veces se ha contado este cuento? Muchas, miles, millones. Tantas como madres y padres se lo contaron a sus hijos. Comenzó como un cuento popular que pasaba de boca en boca; Charles Perrault lo hizo libro. Los hermanos Grimm salvaron a la abuela y a Caperucita, introduciendo al leñador. Y se hicieron muchas películas. ¿Vale la pena volver a contarlo? Creemos que sí. Algo tiene este cuento que pasa de generación en generación. ¿Y cómo lo contaremos? A nuestra manera, jugando con los personajes, transformando el relato en una comedia de enredos dislocados. Nada es como debería ser. Y nadie sabe cómo este juego puede terminar…

Durada: 55 minuts
Gènere: Teatre Familiar
Idioma: Castellà
Autor i direcció: Claudio Hochman
Intèrprets: Javier Carballo, Silvia Martín, Ángeles Jiménez i Juan Luis Sara
Producció: Teloncillo Teatro (Ana I. Gallego i Ángel Sánchez)

* Entrada lliure amb invitació. Invitacions per als alumnes dels centres participants (i familiars) en la II Mostra de Teatre Escolar. Les persones amb mobilitat reduïda poden obtenir les seues entrades a la taquilla del Teatre Calderón o reservar-les mitjançant el telèfon 965547371.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles