CARMEN, Víctor Ullate Ballet

Amics de la Música d'Alcoi

22/12/2017 12:24 hores

Més d’un segle després de la seua estrena, aquesta nova proposta vol allunyar-se dels tòpics i llocs comuns per a endinsar-se en l’essència de la història i llançar nova llum sobre un dels personatges més polièdrics de la ficció. Una ‘Carmen’ del segle XXI, que no deixarà a ningú indiferent i que arriba, segons la crítica especialitzada, com un dels millors muntatges mai vistos del Víctor Ullate Ballet.

Más de un siglo después de su estreno, esta nueva propuesta quiere alejarse de los tópicos y lugares comunes para adentrarse en la esencia de la historia y arrojar nueva luz sobre uno de los personajes más poliédricos de la ficción. Una ‘Carmen’ del siglo XXI, que no dejará a nadie indiferente y que llega, según la crítica especializada, como uno de los mejores montajes jamás vistos del Víctor Ullate Ballet.

Durada: 1 hora i 45 minuts
Gènere: Dansa
Coreografia: Víctor Ullate
Direcció artística: Eduardo Lao
Música: Georges Bizet, Pedro Navarrete
Producció: Víctor Ullate Ballet – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 30 i 40 euros. A la venda en la seu l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, a través d’Internet a www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs) i en la taquilla del Teatre Calderón d’Alcoi el dia de l’esdeveniment.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles