CARTES A CURIE

MAQUINANT TEATRE

15/02/2024 10:30 hores

Cartes a Curie és un espectacle íntim en què dos dones recuperen la figura de Marie Curie per parlar de la necessitat que tot ésser humà té de descobrir quina pot ser la seua aportació al món en què viu.

A través de la paraula, la música i les arts plàstiques, les dos actrius s’enfilaran als muscles de Marie Curie per parlar de la ciència, dels afectes, de la dona en un entorn advers… tot per tractar d’esbrinar de quina manera podem millorar el món que habitem; si més no, farem la reflexió amb els i les espectadores. Partirem no només del que els experts diuen de Marie Curie sinó sobretot del que la mateixa Curie, als seus escrits, va deixar entreveure de si mateixa i de la seua forma d’entendre el món.

Després d’este llarg període de reflexió forçada potser hem aclarit algunes qüestions, o potser se’ns han revelat noves preguntes… Juguem a posar-les en comú?

Sesions escolars concertades (el públic interessat pot accedir també)

 

Cartes a Curie es un espectáculo íntimo en el que dos mujeres recuperan la figura de Marie Curie para hablar de la necesidad que todo ser humano tiene de descubrir cual puede ser su aportación al mundo en que vive.

A través de la palabra, la música y las artes plásticas, las dos actrices se subirán a los hombros de Marie Curie para hablar de la ciencia, de los afectos, de la mujer en un entorno adverso… todo para tratar de averiguar de qué manera podemos mejorar el mundo que habitamos; cuando menos, haremos la reflexión con los y las espectadoras. Partiremos no solo de lo que los expertos dicen de Marie Curie sino sobre todo de lo que la misma Curie, en sus escritos, dejó entrever de sí misma y de su forma de entender el mundo.

Después de este largo periodo de reflexión forzada quizás hemos aclarado algunas cuestiones, o quizás se nos han revelado nuevas preguntas… ¿Jugamos a ponerlas en común?

Sesiones escolares concertadas (el público interesado puede acceder también)

 


Fitxa artística

Gènere: Teatre
Dramatúrgia i direcció: Isabel Martí, a partir d’una idea de MaQuinant Teatre.
Intèrprets: Aina Gimeno i Ana Ulloa.
Intèrprets: Fran de la Torre, Rebeca Artal-Dato, Sonia Sahuquillo i Anaïs Duperrein.
Veu en off Marie Curie: Isabel Martí.
Idioma: Valencià.


Multimèdia


Preus i horaris

Preu: 3 €

Horari de taquilla:

- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles