CASA DE MUÑECAS- Bramant Teatre

TEATRE

16/12/2014 17:34 hores

J. Cornelles i X. Flores actualitzen i donen una nova volta a aquest famós text original d’Henrik Ibsen que retrata i explica la història de Nora Helmer, dona feliçment casada que veurà com el seu món idíl·lic pot enfonsar-se si ella no adopta mesures i es reafirma en la seua independència personal i en la capacitat de determinar la seua pròpia existència més enllà del rol encotillat que se li assigna en la societat.

J. Cornelles y X. Flores actualizan y dan una nueva vuelta a este famoso texto original de Henrik Ibsen que retrata y cuenta la historia de Nora Helmer, mujer felizmente casada que verá como su mundo idílico puede venirse abajo si ella no adopta medidas y se reafirma en su independencia personal y en la capacidad de determinar su propia existencia más allá del rol encorsetado que se le asigna en la sociedad.

Durada: 115 minuts
Gènere: Drama clàssic contemporaneizat
Idioma: Castellano
Direcció: Ximo Flores
Intèrprets: Cristina Esteve, Jerónimo Cornelles, María Minaya, Miquel Mars, Manuel Puchades i Teresa Crespo
Producció: Bramant Teatre i CulturArts Teatre i Dansa

Preu: 8 i 10 euros (amb el descompte del Club de l’Espectador). Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles